• VW
  • VW
  • VW
  • VW
  • VW
  • VW
  • VW
  • VW

Zakažite servis


Lični podaci

Razlog posjete servisu

Razlog posjete
Podaci o vozilu


Direktan prijem je pregled automobila u prisustvu kupca, koji omogućava uvid u stanje automobila i stručnu informaciju o svim detaljima sa pogleda ispravnosti i istrošenosti pojedinih djelova koje utiču na ispravan rad i sigurnost automobila. Ova usluga se ne naplaćuje za kupca!


Odvoz-dovoz automobila je usluga dolaska na adresu kupca i odvoz automobila na servis. Po završetku radova automobil kupca se vraća na željenu adresu. Ova usluga se naplaćuje i vrijedi za područje do 20 km udaljenosti od adrese servisnog centra!


Odvoz–dovoz i korištenje zamjenskog automobila je usluga dolaska na adresu kupca i omogućavanje kupcu korištenje zamjenskog automobila za vrijeme trajanja radova u servisu. odvoz automobila na servis. Po završetku radova automobil kupca se vraća na željenu adresu i izvršava primopredaja zamjenskog automobil. Ova usluga se naplaćuje i vrijedi za područje do 20 km udaljenosti od adrese servisnog centra!


Prilikom dolaska na servis kupcu se omogućava korištenje automobila željene klase za vrijeme trajanja radova u servisu. Ova usluga se naplaćuje za kupca!


Prilikom dolaska na servis kupcu se omogućava povratna karta za javni gradski prevoz. Ova usluga se ne naplaćuje za kupca, a vrijedi samo ako je u mjestu servisnog centra organizovan javni gradski prevoz!

Schedule a test drive


Request for issuing manufacturer’s certificate


Requested by:

Owner of the certificate (Person the certificate should read on):INFORMATION ABOUT THE VEHICLE

MANDATORY ANNEX

The copy of the official document containing the vehicle’s chassis number should be sent to the following e-mail address: predrag.novakovic@rautocentar.com

*You can collect the certificate, with previously paid compensation, at the service department of the Roksped Auto Center LLC, on 29 Josipa Broza Tita St in Podgorica.

Bank account:
Commercial bank: 535-13922-23
Land bank:
520-22533-85
TIN: 02976820
VAT: 30/31-13174-9

Rokšped Auto Center LLC
Josipa Broza Tita29
81000 Podgorica
MontenegroLoading...